Excursii personalizate

Personalizati-va excursia in Delta Dunarii in functie de propriile preferinte! Alegeti cu cine sa va plimbati pe canale catre destinatia sau destinatiile dorite, ce obiective doriti sa vizitati sau care sa fie durata excursiei.

Prezenta unor persoane necunoscute pe durata unei plimbari cu ambarcatiunea prin Delta Dunarii poate reduce din farmecul intregii experiente. De aceea va punem la dispozitie posibilitatea de a alege excursii personalizate, in care sa calatoriti cu persoanele apropiate voua.

Excursiile personalizate va ofera numeroase avantaje, printre care:

  • Un plus de intimitate, spatiu si confort. In cadrul unei excursii personalizate, puteti alege sa calatoriti doar alaturi de persoane cunoscute, prieteni sau rude. In acest mod, veti avea parte de mai multa intimitate pe parcursul plimbarii si, implicit, de un confort suplimentar.
  • Ambarcatiunea pe toata durata sejurului. Va oferim posibilitatea de a reinchiria ambarcatiunea pe durata intregului sejur. Mai ales in situatia in care sunteti cazati in alta zona din Delta Dunarii decat in Tulcea, acest serviciu va poate fi de mare ajutor. Astfel, va veti putea bucura cat mai mult de toate frumusetile specifice Deltei Dunarii.
  • Alegerea destinatiei dorite. Puteti alege orice destinatie din Delta Dunarii pe care sa o vizitati si puteti acorda timp suplimentar oricarei zone care va impresioneaza in mod deosebit. Nu veti fi conditionati de preferintele altor persoane necunoscute si va veti putea concentra energia si timpul catre atractiile turistice care va intereseaza cu adevarat.

Alegerea destinatiei si a punctelor de interes de pe traseu le puteti stabili atat singuri, cat si consiliati de catre noi. Va oferim cu drag diverse sfaturi si recomandari in legatura cu zonele cele mai atragatoare.

Va prezentam cateva recomandari ale unor destinatii pe care nu ar trebui sa le ratati:

  • Plaja, natura, obiective culturale, pe toate le puteti descoperi printr-o vizita in acest oras.
  • Padurea Letea este cea mai veche rezervatie naturala din tara, dar si o zona extrem de apreciata de turisti.
  • Mila 23. Vreti sa descoperiti cateva dintre obiceiurile si traditiile lipovenesti? Mila 23 este localitatea pe care trebuie sa o vizitati in acest scop si care va va surprinde intr-un mod placut.
  • Sfantu Gheorghe. Aceasta localitatea este situata in extremitatea estica a Deltei si este caracterizata de existenta unei plaje salbatice, a pescarusilor, cormoranilor, pelicanilor, salciilor si nuferilor.

Ce este important sa cunoasteti in ceea ce priveste excursiile personalizate:

  • Indiferent de durata excursiei, ambarcatiunile sunt inchiriate doar in prezenta unui conducator din partea noastra, nu se incredinteaza turistilor pentru a le conduce. Acest lucru este stabilit atat pentru siguranta, cat si pentru confortul dumneavoastra. Pe durata excursiilor va recomandam sa va relaxati si sa va bucurati de peisajele din jur.
  • Ambarcatiunile nu sunt destinate pentru alte activitati precum pescuitul, ci au scopul exclusiv de a servi pentru excursii.

Pentru mai multe informatii in legatura cu excursiile personalizate si tarifele aferente acestora, va rugam sa ne contactati. Va asiguram o experienta deosebita, sigura si confortabila, in care veti putea admira cele mai frumoase zone ale Deltei Dunarii.