Excursii in regim privat

Plimbarile in Delta Dunarii ofera prilejul de a va relaxa si de a va bucura din plin de sentimentele de liniste si libertate oferite de natura inconjuratoare.

Profitati la maximum de fiecare moment petrecut in Delta Dunarii, fara a fi deranjati de prezenta altor turisti pe care nu ii cunoasteti. Fie ca alegeti o plimbare doar pentru voi, fie una impreuna cu rudele si prietenii apropiati, excursiile in regim privat reprezinta cea mai buna alegere.

Excursiile in regim privat se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, de la cei veniti in excursie cu prieteni sau rude, pana la grupurile organizate din diverse institutii publice sau private. In plus, asiguram oferte speciale pentru companii, grupuri scolare, seniori sau alte categorii. Pentru mai multe informatii privind astfel de reduceri, va rugam sa ne contactati.

Excursiile in regim privat sunt disponibile atat in program standard, de 2 ore, cat si pe durata unei intregi zile. Acest aspect este stabilit in functie de preferinte si de distanta catre destinatia / destinatiile pe care doriti sa le vizitati.

Ce este important sa stiti in legatura cu excursiile in regim privat:

  • Indiferent de durata excursiei, ambarcatiunile sunt inchiriate doar in prezenta unui conducator din partea noastra, nu se incredinteaza turistilor pentru a le conduce. Acest lucru este stabilit in principal pentru siguranta voastra, cat si pentru confort. Pe durata excursiilor este recomandat sa va relaxati si sa va bucurati de peisajele din jur.
  • Ambarcatiunile nu sunt destinate pentru alte activitati precum pescuitul, ci doar pentru excursii.

De ce sa alegeti varianta unei excursii in regim privat. Avantaje:

  • Aveti intimitate. In cadrul unei excursii organizate doar impreuna cu persoanele apropiate veti avea parte de mai multa intimitate si veti putea sa va bucurati de plimbare in propriul mod.
  • Un plus de confort. Orice plimbare devine mai confortabila si va veti simti mai destinsi atunci cand nu sunteti inconjurat de persoane necunoscute.
  • Mai mult spatiu. Pe parcursul excursiei va veti bucura de spatiu suplimentar in interiorul ambarcatiunii.
  • Vizitati doar obiectivele care va plac. In cadrul unei excursii in regim privat destinatia este aleasa de voi. De asemenea, daca vor exista pe parcursul traseului anumite zone in care veti dori sa petreceti mai mult timp, acest lucru nu va reprezenta un impediment pentru nimeni.

Tarifele pentru excursiile in regim privat sunt unele variate, in functie de destinatia in care vreti sa ajungeti. Optional, va punem la dispozitie posibilitatea de a servi o masa traditionala sau de a vizita atractii suplimentare precum Safari Padurea Letea. Pentru mai multe informatii privind aceste aspecte, va rugam sa ne contactati.

Ne dorim sa va simtiti in siguranta si confortabil pe parcursul excursiei, motiv pentru care va asiguram ca ambarcatiunile sunt unele performante, iar conducatorii sunt persoane profesioniste si cu experienta. Ne dorim sa va oferim o experienta de neuitat, singura responsabilitate a voastra fiind aceea de a va bucura cat mai mult de natura si fauna existente in Delta Dunarii.