Excursie Tulcea – Mila 23 – Letea

TRASEU

 Destinatia:
Mila 23 – Letea
ITINERARIU:
Tulcea – Mila 23 – Dunarea Veche - Canalul Eracle – Lacul Trei Iezere - Lacul Bogdaproste - Lacul Matita - Lacul Merhei - Letea. Stop pentru safari in Padurea Letea si pranz la localnici. Din Letea plecare pe traseul canalul Magearu – : Brat Sulina pe langa localitatile Crisan – Gorgova – Maliuc – Vulturu – Partizani – Port Tulcea.
TIMP:
7 ore
TARIF:
160 lei / persoana

Traseul pe care vi-l propunem are o durata de aproxomativ 7 ore. Plecarea este din Tulcea si vom merge pe Canalul 36, Canalul Sireasa, trecand si pe langa Lacul Nebunu si Lacul Fortuna. Odata ajunsi la Mila 23, aflata chiar in inima Deltei, putem opta pentru o scurta pauza, timp in care va puteti bucura de frumusetea naturii inconjuratoare.

De la Mila 23 continuam spre Letea, traverand Canalul Eracle, Lopatna si trecand pe langa Lacul Matita si Lacul Merhei.

Odata ajunsi la Letea, garantam ca va veti indragosti de acest sat! Aici veti avea ocazia de a vizita zona de Safari din Padurea Letea unde va vor intampina celebrii cai salbatici.

La Letea va vom invita sa va bucurati si de o experienta culinara specifica acestei zone. Dupa servirea mesei principale, vom urmari sa ne intoarcem spre portul din Tulcea, insa pe un alt traseu. Vom merge catre Crisan, un sat amplasat pe ambele maluri ale Dunarii si care va va incanta prin natura salbatica si pasarile din zona. Traseul continua cu o plimbare pe bratul Sulina, avand ca destinatie finala portul Tulcea.

Rezervari telefonice: 0741338823

Completati interval rezervare

Calendarul se încarcă...
- Disponibil
 
- Zi ocupata
 
- In asteptare