Excursie Tulcea – Mila 23

TRASEU

 Destinatia:
Sat Mila 23
ITINERARIU:
Tulcea – Brat Tulcea – canal 36 – canal Sireasa – canal Periteasca – canal Sontea – pe langa lacul Nebunu – cot Candura – pe langa lacurile Baclanesti si Fortuna – canal Olguta – sat Mila 23. Stop pentru pranz la localnici si plecare spre Tulcea pe traseul – Mila 23 – canal 22 – Brat Sulina pe langa localitatile : Gorgova – Maliuc – Vulturu – Partizani – Tulcea.
TIMP:
4 - 5 ore
TARIF:
130 lei / persoana

Localitatea Mila 23 are prea multe de oferit pentru a nu ii acorda o excursie aparte. Iar in aceasta idee va propunem sa ne insotiti catre aceasta destinatie intr-un traseu de aproximativ 5 ore, cu plecare din Tulcea.

Pornind din port, ne vom indrepta catre o serie de canale – Canalul 36, Sireasa Sud, Periteasca, Sontea Veche, si vom traversa Lacul Nebunu, Lacul Baclanesti si Lacul Fortuna.

Navigand pe Canalul Olguta vom ajunge in cele din urma la Mila 23, localitatea amplasata fix in inima Deltei Dunarii si la care se poate ajunge doar pe apa.

Odata ajunsi la Mila 23 va asiguram ca va veti indragosti de casele, traditiile si obiceiurile lipovenesti. Localnicii sunt oameni extrem de prietenosi, iar natura pregateste de fiecare data cate un spectacol extraordinar cu ajutorul stolurilor de pelicani, cormorani si egrete.

Aici vom servi masa principala si ne vom rasfata cu feluri variate de mancare specifice zonei.

Dupa o experienta inedita petrecuta la Mila 23, vom porni pe Canalul Sontea Lata si Canalul S 22, vom naviga pe Bratul Sulina si ne vom indrepta cu entuziasm catre Portul din Tulcea.

Rezervari telefonice: 0741338823

Completati interval rezervare

Calendarul se încarcă...
- Disponibil
 
- Zi ocupata
 
- In asteptare