Tururi private pentru sesiuni foto

Datorita peisajelor si a faunei spectaculoase, Delta Dunarii este una dintre zonele din Romania in care oamenii vin deseori special pentru a realiza diverse fotografii sau filmari.

Si pentru a veni in intampinarea nevoilor si preferintelor acestora, punem la dispozitie tururi private pentru sesiuni foto.

Cui se adreseaza aceste tururi private:

  • Fotografilor cu experienta, specializati pe partea de natura, pasari, fauna. Nu putini sunt fotografii specializati care isi planifica excursii in Delta Dunarii cu scopul principal de a suprinde natura in fotografii sau filmari.
  • Fotografilor amatori sau cu experienta. Exista si categoria fotografilor aflati la inceput de drum sau a celor care au deja experienta, insa sunt specializati pe alte directii. Acestia au ocazia de a surprinde Delta Dunarii in toata splendoarea ei.

Indiferent de gradul de pregatire in ceea ce priveste arta fotografiei, Delta Dunarii pune la dispozitie peisaje si atractii deosebite care nu au cum sa nu iasa spectaculos in pozele si filmarile realizate.

  • Sedinte foto pentru albumul de nunta. Nu doar fotografii sunt cei care aleg Delta Dunarii pentru a realiza poze, ci si mirii care isi doresc un cadru de poveste pentru albumul lor de nunta. Avem experienta unor astfel de sedinte foto realizate in trecut, iar rezultatele acestora au fost unele de exceptie.

Iata care sunt cateva dintre zonele preferate de persoanele pasionate de birdwatching si care va pot asigura cadre impresionante:

  • Coloniile de Pasari, Lacul cu Cotete. Aceasta zona este una completa si complexa, oferind fotografilor o intreaga experienta foto. Lebede, pelicani, colonii extinse de cormorani, salcii, nuferi galbeni sau albi sunt doar cateva dintre atractiile care va asteapta aici.
  • Acest sat este situat in zona salbatica a Deltei, amplasarea sa fiind pe ambele maluri ale fluviului. Si aici exista zone speciale pentru birdwatching si pentru a realiza fotografii sau filmari ale naturii.

Adresandu-ne in mod special fotografilor care vor sa surprinda pasarile in mediul lor natural, iata ce este bine sa stiti despre tururile private pentru sesiuni foto:

  • Traseele nu sunt unele standard ca in cazul excursiilor programate. Planul zonelor pe care le vizitam poate fi modificat in functie de diversi factori externi precum conditiile meteorologice sau nivelul la care se afla apa.
  • Programul nu va fi unul prestabilit. Zonele in care vom stationa mai mult sau mai putin vor fi stabilite in acel moment, in special in functie de prezenta speciilor de pasari. Spre exemplu, pot exista zone in care pasarile sa nu isi faca aparitia, in ciuda faptului ca in majoritatea timpului ele se afla in acele locuri. Sau exista posibilitatea de a ajunge in anumite zone in care nu ne-am fi asteptat ca pasarile sa fie prezente. In functie de ceea ce vom gasi pe teren, ne vom adapta programul.

Pentru mai multe informatii privind pretul, modul de programare sau de desfasurare a tururilor private pentru sesiuni foto, va rugam sa ne contactati.