Excursie in Delta Dunarii cu barca. Lacuri si canale din Delta Dunarii. Barci special construite pentru turismul din Delta Dunarii.

Excursii de o zi in Delta Dunarii

Bucura-te de destinațiile deosebite din Delta Dunării alegând una dintre excursiile noastre de o zi cu plecare din Tulcea. Formam noi grupurile pentru 8 variante de excursii cu traseu diferit a căror durata este cuprinsa intre 2-3 ore si o zi, aproximativ 10 ore. Flota noastră cuprinde doar ambarcațiuni premium special concepute pentru agrement și sunt toate disponibile inclusiv pentru transferuri în regim privat, sejururi și excursii personalizate sau tururi în regim privat.

EXCURSIE ÎN DELTA DUNĂRII ALĂTURI DE ECHIPA NOASTRĂ:

Toate excursiile de o zi oferite de noi încep în portul Tulcea la pontonul nostru localizat în Portul Tulcea imediat după intrarea în incinta Tulco. Adresa oficială a incintei Tulco este Orașul Tulcea, Strada Grigore Antipa Nr. 10 (la intersecție cu Strada Independenței Nr. 1). Parcarea autoturismelor se poate face contra cost în incinta Tulco – tarif 25 lei/zi/autoturism. Tariful pentru parcare este stabilit de administrația incintei Tulco iar plata se face la punctul lor aflat la bariera de la intrare.

Pornind către destinația aleasă vei avea parte de o călătorie memorabilă pe lacurile și cananalele din Delta Dunării și te invităm să le descoperi alături de noi.

Cel mai solicitat program al nostru este excursia de o zi cu destinația satul Mila 23. Navigăm pe Brațul Tulcea, urmăm Canalul 36, Canalul Sireasa Sud iar apoi trecând prin Canalul Olguța ajungem în satul Mila 23. Aici, în sânul unei comunități primitoare de oameni cu drag de deltă, opțional ai posibilitatea să te delectezi cu un prânz tradițional pescăresc.

Pe durata excursiei alese, echipa noastră îți vor oferi posibilitatea să fotografiezi frumusețile Deltei Dunării. O excursie de o zi este alegerea ideală dacă îți dorești să afli cât mai multe despre fauna și flora spectaculoasă din deltă. Alături de noi, ai posibilitatea să explorezi Pădurea Caraorman vestită pentru “Stejarul Îngenuncheat” (un stejar secular de peste 30 de metri înălțime) sau Pădurea Letea, un colț de rai pentru vestiții cai sălbatici ai Deltei Dunării.

După o aventură în care ai avut oportunitatea să fotografiezi natura impresionantă și să încerci preparatele tradiționale specifice comunităților din Delta Dunării urmează returul cu debarcare în portul Tulcea.

ATRACȚIILE DELTEI DUNĂRII

Pe durata excursiei de o zi în Delta Dunării ai posibilitatea să afli povești interesante dar și motivele pentru care fauna și flora de aici sunt atât de apreciate. Fiind buni cunoscători ai Deltei Dunării, am selectat doar locuri cu o încărcătură deosebită și îți vor fi prezentate de unul dintre membrii echipei noastre. În funcție de obiectivele care constituie un interes pentru tine, alegând programul potrivit, poți descoperi fauna pe care nu ai văzut-o niciodată în realitate. O excursie de o zi în inima Deltei Dunării te va răsplăti cu peisaje de poveste, cu păsări viu colorate, nuferi și multe altele.

Pe traseu, facem o prioritate din a povești despre fauna și flora bine conservate și ariile protejate ale Deltei Dunării iar mai jos regăsești cele mai solicitate atracții ale deltei:

 • Brațe ale Dunării: Brațul Tulcea, Brațul Sulina, Brațul Sfântu Gheorghe
 • Păduri:Pădurea Letea, Pădurea Caraorman
 • Lacuri:Lacul Rotund, Lacul Gorgova, Lacul Isac, Lacul Fortuna, Lacul Baclanesti, Lacul Matița, Lacul Merhei
 • Canale:Canalul Sontea, Canalul Madgearu, Canalul Barbosu, Canalul Eracle, Canalul Dunărea Veche, Canalul Cardon

RECOMANDĂRI PENTRU BUNĂ DESFĂȘURARE A PROGRAMELOR

În timp ce Delta Dunării ne răsfață cu peisaje impresionante, autoritățile locale impun o serie de restricții pentru a proteja acest ecosistem fragil. Atunci când ajungi aici este important să ai în vedere următoarele:

 • În Delta Dunării pescuitul este permis doar în anuminte condiții și te rugăm să ne instiintezi dacă îți dorești o astfel de experiență. În cadrul excursiilor de o zi ne dedicăm explorării Deltei Dunării și nu sunt premise la bordul ambarcațiunilor noastre echipamentele de pescuit (undițe, lansete, momeli etc.).
 • Călătorim împreună în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării și este important să protejăm mediul înconjurător dar și să păstrăm un ambient plăcut la bord.

Echipa noastră îți va transmite la îmbarcare care sunt măsurile de siguranță și menționăm că:

 • Purtarea vestei de salvare este obligatorie pentru toți participanții pe toată durata călătoriei pe apă.
 • Nuferii sunt protejați prin lege iar ruperea lor se sancționează cu amendă.
 • Din motive de siguranță nu permitem scăldatul în Dunăre de la bordul ambarcațiunii sau la punctele noastre de îmbarcare.
 • Supravegherea copiilor pe toată durata unui program este responsabilitatea aparținătorilor.
 • Nu este permisă aruncarea deșeurilor în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării. Te rugăm să ai în vedere că acestea se colectează, se păstrează pe durata călătoriei și pot fi aruncate la întoarcerea în port, la unul dintre spațiile special amenajate.

Excursie All Inclusive

499 LEI / persoană
O excursie complexa ce include masa de pranz si are ca obiective principale Satul Crișan, Satul și Pădurea Letea, Orașul Sulina si vărsarea Dunării în Marea Neagră.
~ 10 ore
Excursia cea mai solicitată de persoanele pasionate de observarea păsărilor, oferindu-ți șansa de a realiza fotografii și filmări unor specii diverse de păsări în imediata lor apropiere.
2 - 3 ore
Aceasta călătorie se face pe un traseu incredibil de frumos timp în care vei avea ocazia să descoperi locuri fascinante din delta noastră.
~ 10 ore
Descoperă frumusețea și farmecul Deltei Dunării cu o excursie lentă pe Lacul cu Cotete până la Bratul Chilia. Această excursie îți oferă ocazia de a admira specii diverse de păsări…
3-4 ore
O excursie de aproximativ 9 ore pe un traseu ce are drept obiectiv principal vizitarea Satului Caraorman și vizitarea Satului Sfântu Gheorghe.
9 ore

Excursie Tulcea – Mila 23

200 LEI / persoană
Traseul acestei excursii cu destinația satul Mila 23 are de fiecare dată atât de multe de oferit încât a devenit unul dintre programele noastre favorite.
4 - 5 ore
O excursie cu o durată de aproximativ 9 ore ce are ca destinații satul Mila 23, satul Letea și orașul Sulina, timp în care vei avea posibilitatea să intri în…
 9 ore

Excursii în regim privat

600 LEI / persoană
Profită la maximum de fiecare moment petrecut în Delta Dunării în compania celor dragi, alegând o excursie în regim privat. Plimbările în Delta Dunării îți oferă prilejul de a te…

Excursii personalizate

120 LEI / persoană
Personalizează-ți sejurul în Delta Dunării! Alege numărul de zile pentru care îți dorești să închiriezi una dintre ambarcațiunile noastre, spune-ne care este destinația ta și îți transmitem o ofertă personalizată.

Transferuri in regim privat

500 LEI / persoană
Îți punem la dispoziție transferuri in regim privat din Tulcea către orice localitate, destinație turistică, pensiune sau hotel din Delta Dunării!
Îți punem la dispoziție transferuri in regim privat din Tulcea către orice localitate, destinație turistică, pensiune sau hotel din Delta Dunării!