Excursie in Delta Dunarii cu barca. Lacuri si canale din Delta Dunarii. Barci special construite pentru turismul din Delta Dunarii.

Excursii în regim privat

Excursii în regim privat

Profită la maximum de fiecare moment petrecut în Delta Dunării în compania celor dragi, alegând o excursie în regim privat. Plimbările în Delta Dunării îți oferă prilejul de a te relaxa și de a te bucura din plin de sentimentele de liniște și libertate oferite de natura înconjurătoare. Fie că alegi această excursie doar pentru tine, fie că îți dorești intimitate alături de prietenii apropiați, excursiile în regim privat reprezintă o bună alegere. Îți recomandăm o excursie în regim privat atât dacă îți petreci vacanța împreună cu un grup mic de prietenii dar și atunci când ești în căutarea unei activități inedite pentru un team building:
 • Pentru grupurile de peste 11 persoane punem la dispoziție mai multe ambarcațiuni cu dotări identice.
 • Alături de noi, beneficiază de discounturi toate tipurile de grupuri organizate (companii, grupuri școlare, seniori) pentru care sunt necesare mai mult de două ambarcațiuni.
 • Ambarcațiunea îți este dedicată în totalitate (maxim 11 persoane) iar traseul este unul prestabilit.
Oră de îmbarcare la alegereTraseuDurată aproximativăTarif/barcă (maxim 11
persoane) LEI/RON
cu TVA inclus
06:00-18:301. Tulcea – Lacul cu Cotete – Tulcea2-3 orede la 600 lei/barca
06:00-14:002. Tulcea – Mila 23 – Tulcea4-5 orede la 1.000 lei/barca
06:00-12:303. Tulcea – Mila 23 – Sulina - Tulcea6-7 orede la 1.500 lei/barca
06:00-12:004. Tulcea – Mila 23 – Letea - Tulcea6-7 orede la1.500 lei/barca
06:00-09:305. Tulcea – Mila 23 – Letea – Sulina – Tulcea8-9 orede la 2.000 lei/barca
06:00-09:306. Tulcea – Caraorman – Sfantu Gheorghe – Tulcea8-9 orede la 2.000 lei/barca
06:00-12:007. Tulcea – Caraorman – Mila23 – Tulcea6-7 orede la 1.500 lei/barca
 
Indiferent de traseul ales, tariful include:
 • Consultanță turistică și asistență turistică locală
 • Ambarcațiune premium dotată cu umbrar pentru traseul de excursie ales
 • Combustibilul pentru excursie
 • Apă plată îmbuteliată 0,5l/persoană
Indiferent de traseul ales tariful NU include:
 • Masa de prânz tradițională la un punct gastronomic local (meniu complet la alegere peste/pui/vegetarian: felul 1, felul 2, desert și apă): 80 lei/persoană adultă
 • Taxa impusă de A.R.B.D.D. pentru permisul de acces în Delta Dunării
 • Asigurări de orice tip (medicale, de viață sau pentru bunurile personale)
Excursiile BONUS  incluse în tarif sunt disponibile DOAR pentru traseele cu popas în Orașul Sulina sau Satul Sfântu Gheorghe:
 • Excursie cu barca la vărsarea Dunării în Marea Neagră la Sulina (excursia depinde de vreme și de puterea curenților/valurilor de la Sulina)
 • Excursie cu barca la vărsarea Dunării în Marea Neagră la Sfântu Gheorghe (excursia depinde de vreme și de puterea curenților/valurilor de la Sfântu Gheorghe)
Pentru traseele cu popas în Satul Letea sau Satul Caraorman tariful NU include:
 • Vizitarea Pădurii Letea cu mașină de safari sau căruță: 30 lei/persoană (plata se face în numerar direct către parteneri)
 • Vizitarea Pădurii Caraorman cu mașină de safari: 40 lei/persoană (plata se face în numerar direct către parteneri)
 • Taxa de intrare pe traseul turistic din pădure 10 lei/persoană (taxă impusă de Romsilva/se achită in numerar la intrarea în pădure)
Rezervare și plată: La momentul solicitării unei rezervări îți comunicăm disponibilitatea și stabilim împreună ora îmbarcării. În funcție de sezon (ora la care răsare și apune soarele) intervalul în care se poate face îmbarcarea poate fi diferit. În vederea confirmării unei rezervări este necesar un avans de 50%. Plata avansului se poate face prin transfer bancar sau online cu un card bancar iar diferența se poate achita înainte de îmbarcare numerar sau card. Pentru a solicita o rezervare ne poți contacta prin una dintre următoarele modalități: telefonic, SMS, WhatsApp sau e-mail. *Fiecare solicitare semnifică acceptarea termenelor și condițiilor de pe acest site.

Contact:

Telefon/WhatsApp (rezervare și informații suplimentare):  0742033399

Telefon/WhatsApp (oferte pentru grupuri organizate): 0742033399

E-mail: contact@excursiideltadunarii.ro

Solicită o rezervare excursie în regim privat

  Selectează traseul


  Masa de prânz tradițională în Delta Dunării:

  Prânzul tradițional presupune renumitul borș pescăresc la felul întai, care se prepară din mai multe specii de pește, precum știuca, somnul sau crapul și este servit în stilul tradițional al acestei zone. Se scoate peștele pe un platou alături de cartofi și celelalte legume, iar separat se servește bolul cu ciorbă, toate acestea împreună cu nelipsitul mujdei de usturoi. La felul doi, cel mai apreciat preparat este peștele prăjit, fie somn, crap sau caras, în funcție de captura din ziua respectivă. Desertul oferit de către gazde este mereu surpriză, iar în funcție de locație acesta variază de la gogoși, tartă cu fructe, plăcintă cu iaurt la multe alte delicatese. Locațiile alese pentru masa de prânz sunt case sau gospodării tradiționale, care oferă un meniu autentic din pește proaspăt.
  • Nu există meniu ‘à la carte’ și nu se poate comanda ca la restaurant, prin urmare, toți participanții primesc aceleași preparate.
  • La momentul rezervării, este necesar să ne transmiți dacă dorești meniul tradițional cu pește sau o alternativă, meniu cu pui sau meniu vegetarian.
  *Pentru acest program masa de prânz NU este inclusa în tarif.  

  Ambarcațiunile utilizate:

  Ambarcațiunile noastre sunt fabricate în România de către partenerul nostru de încredere Corsar Nautic, alături de care ne-am personalizat flota punând la dispoziția turiștilor noștri bărci sigure, spațioase și confortabile. Toate ambarcațiunile noastre sunt concepute pentru a explora eficient cât mai multe zone din Delta Dunării greu accesibile și sunt pretabile atât pentru excursii lente cât și pentru transferuri pe distanțe lungi. Fiecare ambarcațiune este prevăzută cu prelată de marș iar pe parcursul excursiei, în funcție de vreme prelata se poate închide complet. Ori de câte ori vremea ne permite, deschidem complet părțile laterale, rămânând în continuare protejați de soare de către prelata cu rol de umbrar. Toate ambarcațiunile noastre sunt pentru agrement, astfel prin legislație sunt omologate la numărul maxim de 12 persoane (11 pasageri + 1 conducător). *Pentru grupurile mai mari de 11 persoane punem la dispoziție mai multe ambarcațiuni.

  Facilități la bordul ambarcațiunilor:

  • Ladă frigorifică și gheață
  • Sistem audio care poate fi utilizat doar la întoarcerea către Tulcea, pe brațele Dunării. Pe durata călătoriei pe lacurile și canalele Deltei Dunării reamintim că excursia se ține în Rezervația Biosferei Delta Dunării.
   

  Buna desfășurare a programului:

  Pentru o bună desfășurare a călătoriei aveți responsabilitatea de a citi întregul regulament.
  • Accesul pe ponton și accesul în ambarcațiuni se face doar cu aprobarea personalului nostru responsabil de organizarea îmbarcării.
  • La urcarea în barcă, conducătorul va înmâna fiecărei persoane câte o vestă de salvare care este obligatoriu de purtat pe toată durata călătoriei pe apă.
  • Locurile din barcă vor fi distribuite de către conducătorul acesteia iar în timpul deplasării te rugăm să nu te ridici sau să te plimbi în barcă. Pentru orice situație în care trebuie să te deplasezi câțiva pași este necesar să anunți în prealabil conducătorul ambarcațiunii.
  • Conducătorul ambarcațiunii este responsabil pentru siguranța întregului grup și este obligatoriu să îi respecți indicațiile. Fiind un foarte bun cunoscător al Deltei Dunării, dacă pe traseu sunt întâlnite situații excepționale (canale blocate de plauri, nivelul apei prea mic etc.) acesta va decide noul traseu care nu va afecta durata totală a programului.
  • La îmbarcări și pe parcursul călătoriei, este necesar să urmezi indicațiile personalului nostru (nu te apleca și nu scoate mâinile peste bord, riscul de accident este mare).
  • Din motive de siguranță nu permitem scăldatul în Dunăre de la bordul ambarcațiunii sau la punctele de îmbarcare.
  • Ne rezervăm dreptul de a refuza participarea la un program unde noi formăm grupul oricărei persoane aflate în stare de ebrietate. Conform termenelor și condițiilor noastre pentru o astfel de situație nu oferim compensații financiare.
  • Animalele de companie sunt binevenite doar la programele în regim privat. Ne rezervăm dreptul de a refuza participarea la un program unde noi formăm grupul oricărei persoane care se prezintă cu un animal de companie neanunțat. Conform termenelor și condițiilor noastre pentru o astfel de situație nu oferim compensații financiare.
  • Nu este permisă aruncarea deșeurilor în Rezervația Biosferei Delta Dunării. Te rugăm să ai în vedere că acestea se colectează, se păstrează pe durata călătoriei și pot fi aruncate la întoarcerea în port, la unul dintre spațiile special amenajate.
   

  Permisul de acces în Delta Dunării:

  Permisul de acces în Delta Dunării este NOMINAL și OBLIGATORIU (condiții impuse de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării). Tariful permisului este de 5 lei/persoană adultă și NU este inclus în tariful programului. Permisul se poate achiziționa online oricând de pe site-ul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (www.ddbra.ro) sau direct de la automatele aflate la sediul lor.
  • Copiii, seniorii dar și alte categorii beneficiază de reduceri sau gratuități conform condițiilor A.R.B.D.D. de pe site-ul lor. Distanța între sediul A.R.B.D.D. și punctul nostru de îmbarcare este de aproximativ 700 de metri.
  • Durata în care automatul eliberează un permis poate ajunge până la 3 minute și este necesar să ai la îndemână codul numeric personal pentru fiecare. Te rugăm să ai în vedere că prezența la îmbarcare se face cu 15 minute înainte de ora plecării.