Excursie in Delta Dunarii cu barca. Lacuri si canale din Delta Dunarii. Barci special construite pentru turismul din Delta Dunarii.

Excursii personalizate

Excursii personalizate

Personalizează-ți sejurul în Delta Dunării! Alege numărul de zile pentru care îți dorești să închiriezi una dintre ambarcațiunile noastre, spune-ne care este destinația ta și îți transmitem o ofertă personalizată. Sejururile în care îți poți personaliza excursiile îți oferă numeroase avantaje:
 • Un plus de intimitate, spațiu și confort. În cadrul unei excursii personalizate, poți alege să călătorești doar alături de prieteni.
 • Ambarcațiunea îți este dedicată pe toată durata sejurului. Îți oferim posibilitatea de a închiria ambarcațiunea și alături de unul dintre membrii echipei noastre să decizi cum să arate programul sejurului tău.
 • Poți alege orice destinație din Delta Dunării pe care să o vizitezi și poți  acorda timp suplimentar oricărei zone care te-a impresionat în mod deosebit.
Important:
 • Indiferent de durata sejurului, atât pentru siguranța cât și pentru confortul tău ambarcațiunea închiriată va fi condusă doar de unul dintre membri echipei noastre.
 • Ambarcațiunile noastre sunt exclusiv dedicate pentru excursii (nu permitem pescuitul din barcă dar te putem ajuta să găsești un loc bun dacă îți dorești să pescuiești staționar).
Destinații pe care nu ar trebui să le ratezi când ajungi în Delta Dunării:
 • Plajă, natură, obiective culturale, pe toate le poți descoperi printr-o vizită în orasul Sulina.
 • Pădurea Letea, o zonă extrem de apreciată de toți vizitatorii ei
 • Satul Mila 23 dacă îți dorești  să descoperiți câteva dintre obiceiurile și tradițiile lipovenesti.
 • Satul Sfântu Gheorghe situat în extremitatea estică a Deltei Dunării și caracterizat de existența unei plaje sălbatice.
Îți închiriem ambarcațiunea din Tulcea, de la pontonul nostru de îmbarcare cu full-ul făcut și o vei returna la fel în același loc. În funcție de sezon, cotele apelor, numărul de zile pentru care îți dorești rezervarea și destinația aleasă tarifele estimative sunt:
Inchiriere ambarcatiune + conducator (combustibilul NU este inclus)
PERIOADAZIUA 1ULTIMA ZITarif per ambarcatiune per PERIOADA
1 ziIncepand cu ora 6:00Pana la ora 20:002.000 lei
2 zile/1 noapteIncepand cu ora 6:00Pana la ora 20:004.000 lei
3 zile/2 noptiIncepand cu ora 6:00Pana la ora 20:005.500 lei
4 zile/3noptiIncepand cu ora 6:00Pana la ora 20:007.000 lei
5 zile/4noptiIncepand cu ora 6:00Pana la ora 20:008.250 lei
6 zile/5noptiIncepand cu ora 6:00Pana la ora 20:009.500 lei
7 zile/6noptiIncepand cu ora 6:00Pana la ora 20:0010.500 lei
Tariful este exprimat in LEI/RON si include:
 • Consultanță turistică și asistență turistică locală
 • Închirierea ambarcațiunii (ambarcațiune premium dotată cu umbrar și prelată de marș)
 • Conducător (ambarcațiunea poate fi condusă doar de personalul nostru)
Tariful NU include:
 • Combustibilul
 • Taxa impusă de A.R.B.D.D. pentru permisul de acces în Delta Dunării; 5 lei/persoană (se poate achita online, prin SMS sau la tonomat – direct la sediul ARBDD)
 • Asigurări de orice tip (medicale, de viață sau pentru bunurile personale).
Rezervare și plată: În vederea confirmării unei rezervări este necesar un avans de 50%. Plata avansului se poate face doar prin transfer bancar iar diferența se poate achita înainte de îmbarcare în numerar sau cu cardul. Pentru a solicita o rezervare ne poți contacta prin una dintre următoarele modalități: telefonic, SMS, WhatsApp sau e-mail. *Fiecare solicitare semnifică acceptarea termenelor și condițiilor de pe acest site.

Contact:

Telefon/WhatsApp (rezervare și informații suplimentare):  0742033399

Telefon/WhatsApp (oferte pentru grupuri organizate): 0742033399

E-mail: contact@excursiideltadunarii.ro

Solicită o rezervare excursie personalizată


  Ambarcațiunile utilizate:

  Ambarcațiunile noastre sunt fabricate în România de către partenerul nostru de încredere Corsar Nautic, alături de care ne-am personalizat flota punând la dispoziția turiștilor noștri bărci sigure, spațioase și confortabile. Toate ambarcațiunile noastre sunt concepute pentru a explora eficient cât mai multe zone din Delta Dunării greu accesibile și sunt pretabile atât pentru excursii lente cât și pentru transferuri pe distanțe lungi. Fiecare ambarcațiune este prevăzută cu prelată de marș iar pe parcursul excursiei, în funcție de vreme prelata se poate închide complet. Ori de câte ori vremea ne permite, deschidem complet părțile laterale, rămânând în continuare protejați de soare de către prelata cu rol de umbrar. Toate ambarcațiunile noastre sunt pentru agrement, astfel prin legislație sunt omologate la numărul maxim de 12 persoane (11 pasageri + 1 conducător). *Pentru grupurile mai mari de 11 persoane punem la dispoziție mai multe ambarcațiuni.

  Facilități la bordul ambarcațiunilor:

  • Ladă frigorifică și gheață
  • Sistem audio care poate fi utilizat doar la întoarcerea către Tulcea, pe brațele Dunării. Pe durata călătoriei pe lacurile și canalele Deltei Dunării reamintim că excursia se ține în Rezervația Biosferei Delta Dunării.
   

  Buna desfășurare a programului:

  Pentru o bună desfășurare a călătoriei aveți responsabilitatea de a citi întregul regulament.
  • Accesul pe ponton și accesul în ambarcațiuni se face doar cu aprobarea personalului nostru responsabil de organizarea îmbarcării.
  • La urcarea în barcă, conducătorul va înmâna fiecărei persoane câte o vestă de salvare care este obligatoriu de purtat pe toată durata călătoriei pe apă.
  • Locurile din barcă vor fi distribuite de către conducătorul acesteia iar în timpul deplasării te rugăm să nu te ridici sau să te plimbi în barcă. Pentru orice situație în care trebuie să te deplasezi câțiva pași este necesar să anunți în prealabil conducătorul ambarcațiunii.
  • Conducătorul ambarcațiunii este responsabil pentru siguranța întregului grup și este obligatoriu să îi respecți indicațiile. Fiind un foarte bun cunoscător al Deltei Dunării, dacă pe traseu sunt întâlnite situații excepționale (canale blocate de plauri, nivelul apei prea mic etc.) acesta va decide noul traseu care nu va afecta durata totală a programului.
  • La îmbarcări și pe parcursul călătoriei, este necesar să urmezi indicațiile personalului nostru (nu te apleca și nu scoate mâinile peste bord, riscul de accident este mare).
  • Din motive de siguranță nu permitem scăldatul în Dunăre de la bordul ambarcațiunii sau la punctele de îmbarcare.
  • Ne rezervăm dreptul de a refuza participarea la un program unde noi formăm grupul oricărei persoane aflate în stare de ebrietate. Conform termenelor și condițiilor noastre pentru o astfel de situație nu oferim compensații financiare.
  • Animalele de companie sunt binevenite doar la programele în regim privat. Ne rezervăm dreptul de a refuza participarea la un program unde noi formăm grupul oricărei persoane care se prezintă cu un animal de companie neanunțat. Conform termenelor și condițiilor noastre pentru o astfel de situație nu oferim compensații financiare.
  • Nu este permisă aruncarea deșeurilor în Rezervația Biosferei Delta Dunării. Te rugăm să ai în vedere că acestea se colectează, se păstrează pe durata călătoriei și pot fi aruncate la întoarcerea în port, la unul dintre spațiile special amenajate.
   

  Permisul de acces în Delta Dunării:

  Permisul de acces în Delta Dunării este NOMINAL și OBLIGATORIU (condiții impuse de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării). Tariful permisului este de 5 lei/persoană adultă și NU este inclus în tariful programului. Permisul se poate achiziționa online oricând de pe site-ul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (www.ddbra.ro) sau direct de la automatele aflate la sediul lor.
  • Copiii, seniorii dar și alte categorii beneficiază de reduceri sau gratuități conform condițiilor A.R.B.D.D. de pe site-ul lor. Distanța între sediul A.R.B.D.D. și punctul nostru de îmbarcare este de aproximativ 700 de metri.
  • Durata în care automatul eliberează un permis poate ajunge până la 3 minute și este necesar să ai la îndemână codul numeric personal pentru fiecare. Te rugăm să ai în vedere că prezența la îmbarcare se face cu 15 minute înainte de ora plecării.