Excursie in Delta Dunarii cu barca. Lacuri si canale din Delta Dunarii. Barci special construite pentru turismul din Delta Dunarii.

Transferuri Tulcea – Mahmudia – Murighiol – Sf. Gheorghe

Transferuri în regim de grup cu puncte de îmbarcare: Tulcea, Mahmudia, Murighiol sau Sf. Gheorghe

Ambarcațiunile utilizate pentru aceaste transferuri:
Ambarcațiunile noastre sunt fabricate în România de către partenerul nostru de încredere Corsar Nautic, alături de care ne-am personalizat flota punând la dispoziția turiștilor noștri bărci sigure, spațioase și confortabile. Toate ambarcațiunile noastre sunt concepute pentru a explora eficient cât mai multe zone din Delta Dunării greu accesibile și sunt pretabile atât pentru excursii lente cât și pentru transferuri pe distanțe lungi. Fiecare ambarcațiune este prevăzută cu prelată de marș care se poate închide complet. Toate ambarcațiunile noastre sunt pentru agrement, astfel prin legislație sunt omologate la numărul maxim de 12 persoane (11 pasageri + 1 conducător).   Pentru grupurile mai mari de 11 persoane punem la dispoziție mai multe ambarcațiuni.
Ruta transferPunct de imbarcareTarif Lei/persoana
Murighiol - Sf. GheorgheParcare Star 200070 Lei/persoana
Sf. Gheorghe - MurighiolParcare Star 200070 Lei/persoana
Observații:
 • Distanța între Murighiol și Sfantu Gheorghe se parcurge în aproximativ 50-60 minute.
 • Pentru copiii cu vârsta de până la 10 ani tariful este redus cu 50% (peste 10 ani tariful se achită integral).
 • Serviciile solicitate se pot achita și în euro (calculat la cursul BNR din ziua respectivă).
 • Pentru că timpul este cel mai important, îți oferim și posibilitatea de a rezerva întreaga ambarcațiune pentru un transfer în regim privat. Nu vei fi nevoit să aștepți o anumită oră (iți poți alege ora de îmbarcare) și poți călători inclusiv cu animalele de companie.
 • Pentru transferurile în regim de grup te rugăm să ai în vedere că ne rezervăm dreptul de a refuza îmbarcarea persoanelor care se prezintă cu animale de companie neanunțate (fară compensații financiare).
 
Utile:
 • Prezența la îmbarcarea se face cu 15 de minute înainte de ora stabilită.
 • Nu se achită taxe suplimentare pentru bagajele de sejur (1-2 trolere/persoană) și nu percepem taxe extra pentru greutatea bagajelor.
 • Siguranța pasagerilor și respectarea legislației în vigoare sunt o prioritare pentru noi, astfel fiecare pasager are obligația de apurta vesta de salvare pe perioada călătoriei și de a urma instrucțiunile personalului nostru atât la punctele de îmbarcare cât și pe durata transferurilor.
 • Fiecare ambarcațiune este asigurată prin poliță CASCO (atât pasagerii cât și bunurile sunt asigurate).
 
Tariful este exprimat in LEI/RON si include:
 • Un loc în ambarcațiune pentru transferul ales (ambarcațiune premium dotată cu umbrar și prelată de marș)
 • Combustibil
Tariful NU include:
 • Taxa impusă de A.R.B.D.D. pentru permisul de acces în Delta Dunării; 5 lei/persoană (se poate achita online, prin SMS sau la tonomat – direct la sediul ARBDD)
 • Asigurări de orice tip (medicale, de viață sau pentru bunurile personale).
Rezervare și plată: În vederea confirmării unei rezervări este necesar un avans de 50%. Plata avansului se poate face doar prin transfer bancar iar diferența se poate achita înainte de îmbarcare în numerar sau cu cardul. Pentru a solicita o rezervare ne poți contacta prin una dintre următoarele modalități: telefonic, SMS, WhatsApp sau e-mail.
 • Fiecare solicitare semnifică acceptarea termenelor și condițiilor de pe acest site.

Contact:

Telefon/WhatsApp (rezervare și informații suplimentare):  0742033399

Telefon/WhatsApp (oferte pentru grupuri organizate): 0742033399

E-mail: contact@excursiideltadunarii.ro

Solicită o rezervare pentru transfer din Delta Dunării

  Ambarcațiunile utilizate:

  Ambarcațiunile noastre sunt fabricate în România de către partenerul nostru de încredere Corsar Nautic, alături de care ne-am personalizat flota punând la dispoziția turiștilor noștri bărci sigure, spațioase și confortabile. Toate ambarcațiunile noastre sunt concepute pentru a explora eficient cât mai multe zone din Delta Dunării greu accesibile și sunt pretabile atât pentru excursii lente cât și pentru transferuri pe distanțe lungi. Fiecare ambarcațiune este prevăzută cu prelată de marș iar pe parcursul excursiei, în funcție de vreme prelata se poate închide complet. Ori de câte ori vremea ne permite, deschidem complet părțile laterale, rămânând în continuare protejați de soare de către prelata cu rol de umbrar. Toate ambarcațiunile noastre sunt pentru agrement, astfel prin legislație sunt omologate la numărul maxim de 12 persoane (11 pasageri + 1 conducător). *Pentru grupurile mai mari de 11 persoane punem la dispoziție mai multe ambarcațiuni.

  Facilități la bordul ambarcațiunilor:

  • Ladă frigorifică și gheață
  • Sistem audio care poate fi utilizat doar la întoarcerea către Tulcea, pe brațele Dunării. Pe durata călătoriei pe lacurile și canalele Deltei Dunării reamintim că excursia se ține în Rezervația Biosferei Delta Dunării.
   

  Buna desfășurare a programului:

  Pentru o bună desfășurare a călătoriei aveți responsabilitatea de a citi întregul regulament.
  • Accesul pe ponton și accesul în ambarcațiuni se face doar cu aprobarea personalului nostru responsabil de organizarea îmbarcării.
  • La urcarea în barcă, conducătorul va înmâna fiecărei persoane câte o vestă de salvare care este obligatoriu de purtat pe toată durata călătoriei pe apă.
  • Locurile din barcă vor fi distribuite de către conducătorul acesteia iar în timpul deplasării te rugăm să nu te ridici sau să te plimbi în barcă. Pentru orice situație în care trebuie să te deplasezi câțiva pași este necesar să anunți în prealabil conducătorul ambarcațiunii.
  • Conducătorul ambarcațiunii este responsabil pentru siguranța întregului grup și este obligatoriu să îi respecți indicațiile. Fiind un foarte bun cunoscător al Deltei Dunării, dacă pe traseu sunt întâlnite situații excepționale (canale blocate de plauri, nivelul apei prea mic etc.) acesta va decide noul traseu care nu va afecta durata totală a programului.
  • La îmbarcări și pe parcursul călătoriei, este necesar să urmezi indicațiile personalului nostru (nu te apleca și nu scoate mâinile peste bord, riscul de accident este mare).
  • Din motive de siguranță nu permitem scăldatul în Dunăre de la bordul ambarcațiunii sau la punctele de îmbarcare.
  • Ne rezervăm dreptul de a refuza participarea la un program unde noi formăm grupul oricărei persoane aflate în stare de ebrietate. Conform termenelor și condițiilor noastre pentru o astfel de situație nu oferim compensații financiare.
  • Animalele de companie sunt binevenite doar la programele în regim privat. Ne rezervăm dreptul de a refuza participarea la un program unde noi formăm grupul oricărei persoane care se prezintă cu un animal de companie neanunțat. Conform termenelor și condițiilor noastre pentru o astfel de situație nu oferim compensații financiare.
  • Nu este permisă aruncarea deșeurilor în Rezervația Biosferei Delta Dunării. Te rugăm să ai în vedere că acestea se colectează, se păstrează pe durata călătoriei și pot fi aruncate la întoarcerea în port, la unul dintre spațiile special amenajate.
   

  Permisul de acces în Delta Dunării:

  Permisul de acces în Delta Dunării este NOMINAL și OBLIGATORIU (condiții impuse de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării). Tariful permisului este de 5 lei/persoană adultă și NU este inclus în tariful programului. Permisul se poate achiziționa online oricând de pe site-ul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (www.ddbra.ro) sau direct de la automatele aflate la sediul lor.
  • Copiii, seniorii dar și alte categorii beneficiază de reduceri sau gratuități conform condițiilor A.R.B.D.D. de pe site-ul lor. Distanța între sediul A.R.B.D.D. și punctul nostru de îmbarcare este de aproximativ 700 de metri.
  • Durata în care automatul eliberează un permis poate ajunge până la 3 minute și este necesar să ai la îndemână codul numeric personal pentru fiecare. Te rugăm să ai în vedere că prezența la îmbarcare se face cu 15 minute înainte de ora plecării.