Excursie in Delta Dunarii cu barca. Lacuri si canale din Delta Dunarii. Barci special construite pentru turismul din Delta Dunarii.

Transferuri in Delta Dunarii

Transferuri în Delta Dunării

Când vine vorba de alegerea mijlocului de transport pentru a ajunge la destinația dorită din Delta Dunării, transferurile private sau în regim de grup cu ambarcațiuni de agrement reprezintă o opțiune excelentă dacă îți dorești să ajungi la destinație într-un mod rapid și confortabil. Cu serviciile noastre de transfer către orice destinație din Delta Dunării, vei putea beneficia de un nivel ridicat de siguranță, astfel să te poți bucura cu adevărat de vacanța ta.

Ambarcațiuni moderne

Pentru transferurile noastre folosim ambarcațiuni de agrement cu motor care sunt sigure și performante, construite special pentru a naviga în Delta Dunării atât pe zonele cu apă de mică adâncime cât și pe brațele Dunării. Toate ambarcațiunile noastre sunt întreținute și verificate periodic, pentru a te asigura că vei călători în siguranță. De asemenea, personalul nostru calificat și experimentat îți va oferi toate informațiile și instrucțiunile necesare pentru a avea parte de o călătorie lină și fără probleme.
Confortul tău este de asemenea o prioritate pentru noi, de aceea ambarcațiunile noastre sunt dotate cu facilități moderne, astfel încât să te simți cât mai bine pe parcursul călătoriei tale. De la scaune confortabile și bine întreținute, la umbrar pentru a te proteja de soare, copertine special concepute pentru marș dar și alte elemente menite să țină pasul cu tendințele actuale.

Transferuri în regim privat sau la ore fixe

Orașul Tulcea și Satul Murighiol sunt punctele principale de plecare pentru transferurile noastre, iar tu poți alege orice destinație din Delta Dunării, localitate, sat, pensiune sau hotel, în funcție de preferințele tale.

Poți alege dintre:

  • Transferuri în regim privat: Transfer rapid pe brațele Dunării sau transfer lent pe lacuri și canale, a căror avantaj major este acela că îți poți alege ora de îmbarcare, astfel încât să nu fii nevoit să aștepți intervale orare fixe pentru a pleca.
  • Transfer în regim de grup la ora fixă: Transferul în regim de grup îți oferă posibilitatea de a ajunge la destinațiile cele mai solicitate din Delta Dunării, însă la o oră fixă și la un tarif accesibil.

Transferuri in regim privat

500 LEI / persoană
Îți punem la dispoziție transferuri in regim privat din Tulcea către orice localitate, destinație turistică, pensiune sau hotel din Delta Dunării!
Îți punem la dispoziție transferuri in regim privat din Tulcea către orice localitate, destinație turistică, pensiune sau hotel din Delta Dunării!