Excursie Tulcea – Mila 23 – Letea – Sulina

TRASEUL EXCURSIEI

 Destinatia:
Mila 23 – Letea – Sulina
ITINERARIU:
Tulcea – Mila 23 – Dunarea Veche - Canalul Eracle – Lacul Trei Iezere - Lacul Bogdaproste - Lacul Matita - Lacul Merhei - Letea. Oprire in Letea, aici optional, aveti posibilitatea sa faceti safari in Padurea Letea, o padure pe nisip (complet diferita de orice alta padure montana), totodata optional puteti sa serviti un meniu pesacresc sau de pui la casa unor localnici. Din Letea, excursia continua pe traseul canalul canalul Cardon – Brat Sulina - Oras Sulina. Stop in Port Sulina, optional, pe cont propriu aveti timp la dispozitie pentru vizitarea orasului, plimbare pana la plaja. Din Sulina se pleaca pe traseul de intoarcere : Brat Sulina pe langa localitatile Crisan – Gorgova – Maliuc – Vulturu – Partizani – Port Tulcea.
TIMP:
8 - 9 ore
Imbarcare -> ora 09:00
TARIF:
160 lei / persoana
1 ianuarie 2020 - 30 aprilie 2020 : 170 lei / persoana
1 mai 2020 - 31 mai 2020 : 190 lei / persoana
1 iunie 2020 - 31 august 2020 : 200 lei / persoana
1 septembrie 2020 - 14 septembrie 2020 : 190 lei / persoana
15 septembrie 2020 - 30 septembrie 2020 : 170 lei / persoana
1 octombrie 2020 - 31 decembrie 2020 : 160 lei / persoana

O excursie cu destinatia Letea – Sulina are o durata de aproximativ 8-9 ore, timp in care vom face tot posibilul sa va introducem cat mai mult in atmosfera acestor zone.

Pornind din Tulcea si parcurgand Canalele 36 si Sireasa, trecand pe langa Lacul Nebunu si Lacul Fortuna, ajungem in zona satului Mila 23. Aici putem face un scurt popas pentru a savura o cafea si a va bucura de aerul curat si de vietuitoarele din jur.

Traseul isi continua cursul pe Canalele Eracle si Lopatna, traversand Lacul Matita si Lacul Merhei si ajungand, in cele din urma, in minunatul sat Letea. Aici recomandam vizitarea celei mai vechi rezervatii naturale din Romania – Padurea Letea, strict protejata. La Letea veti poposi pentru aproximativ 2 ore si jumatate - 3 ore. In acest timp, optional, aveti posibilitatea sa faceti plimbarea in Padurea Letea organizata de catre localnici. Vizitarea padurii Letea se realizeaza cu o caruta (capacitate aproximativa de 10 persoane) sau cu o masina tip safari (aproximativ 25 - 30 de persoane). Padurea Letea este o padure pe nisip (complet diferita de orice alta padure montana). Fiind rezervatie naturala, accesul in padure este limitat si se poate face o scurta plimbare pe jos, pe un traseu prestabilit pana la dunele de nisip (15-20 minute dus-intors). La intoarcere in satul Letea optional puteti sa va bucurati si de o experienta culinara specifica acestei zone, acasa la localnici se poate servi un meniu pescaresc sau de pui, in stil traditional.

Dupa Letea vom continua excursia pe Canalul Cardon pana vom ajunge in Sulina. Stop in Port Sulina, optional, pe cont propriu aveti timp la dispozitie pentru vizitarea orasului, plimbare pana la plaja. Optional putem organiza si plimbare la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra.

Lasand orasul in urma, vom naviga pe Bratul Sulina, pana in Portul din Tulcea.

Rezervari telefonice: 0741338823

Completati interval rezervare

Calendarul se încarcă...
- Disponibil
 
- Zi ocupata
 
- In asteptare