Excursie Tulcea – Mila 23 – Letea – Sulina

TRASEUL EXCURSIEI

 Destinatia:
Mila 23 – Letea – Sulina
ITINERARIU:
Tulcea – Mila 23 – Dunarea Veche - Canalul Eracle – Lacul Trei Iezere - Lacul Bogdaproste - Lacul Matita - Lacul Merhei - Letea. Stop pentru safari in Padurea Letea si pranz la localnici. Din Letea, excursia continua pe traseul canalul Magearu – canalul Cardon – Brat Sulina - Oras Sulina. Stop pentru vizitarea orasului, excursie la plaja sau varsarea Dunarii in Marea Neagra. Din Sulina se pleaca pe traseul de intoarcere : Brat Sulina pe langa localitatile Crisan – Gorgova – Maliuc – Vulturu – Partizani – Port Tulcea.
TIMP:
9 - 10 ore
TARIF:
170 lei / persoana

O excursie cu destinatia Letea – Sulina are o durata de aproximativ 8-9 ore, timp in care vom face tot posibilul sa va introducem cat mai mult in atmosfera acestor zone.

Pornind din Tulcea si parcurgand Canalele 36 si Sireasa, trecand pe langa Lacul Nebunu si Lacul Fortuna, ajungem in zona satului Mila 23. Aici putem face un scurt popas pentru a savura o cafea si a va bucura de aerul curat si de vietuitoarele din jur.

Traseul isi continua cursul pe Canalele Eracle si Lopatna, traversand Lacul Matita si Lacul Merhei si ajungand, in cele din urma, in minunatul sat Letea. Aici va propunem o vizita a celei mai vechi rezervatii naturale din Romania – Padurea Letea. Cu ajutorul unei masini de teren sau a unei carute, vom porni catre Safari unde veti putea admira caii salbatici in mediul lor natural.

Dupa o astfel de experienta captivanta, servirea unei mese va fi o idee numai buna. Pranzul va fi unul traditional, servit la pescari si va cuprinde feluri de mancare din diverse tipuri de peste.

Dupa Letea vom continua excursia pe Canalul Barbosu pana vom ajunge in Sulina, oras in care vom putea vizita atat plaja, cat si obiective culturale precum Farul sau Turnul de apa.

Lasand orasul in urma, vom naviga pe Bratul Sulina, vom admira apusul vazut dintre salcii si vom incheia aceasta aventura in Portul din Tulcea.

Rezervari telefonice: 0741338823

Completati interval rezervare

Calendarul se încarcă...
- Disponibil
 
- Zi ocupata
 
- In asteptare